Over ons

Kom erachter wie wij zijn en wat we doen

David Webdesign en
grafisch ontwerp

Uw bedrijf of onderneming sprekend op de markt zetten, is wat de passie is van David Webdesign en Grafisch Ontwerp. Wij ontwerpen en maken websites op maat en alle grafische vraagstukken die u kunt bedenken.


Wie zijn wij?

David Webdesign en Grafisch Ontwerp is een eenmanszaak met als eigenaar, David van Leeuwen. David is een afgestudeerd interactief vormgever met een passie voor zowel online als offline media-uitingen. David werkt samen met een aantal professionele freelancers, zodat ze altijd het juiste product kunnen ontwerpen en realiseren.


Websites op maat

Ben je op zoek naar een website die op maat ontworpen en ontwikkeld is? Bij David Webdesign en Grafisch Ontwerp werken we met de nieuwste technieken en willen daarbij het onderhoud voor de klant zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij werken met het systeem Wordpress waarbij je zelf de controle over je website hebt.


Grafisch ontwerp

Als ondernemer wil je natuurlijk zowel online als offline de uitstraling geven die exact bij jouw bedrijf of onderneming past. Met jaren ervaring heeft David Webdesign en Grafisch Ontwerp een speciale kijk op het op maat ontwerpen van websites, logo’s, visitekaartjes, flyers, posters etc.

Lees meer